In cadrul sedintei Consiliului de Administratie UPB din data de 26 iunie a.c. s-a analizat posibilitatea de organizare a festivitatii de absolvire a promotiei de ingineri 2016 – 2020.

 

Avand in vedere situatia actuala si pentru respectarea masurilor de siguranta si distantare, festivitatea de absolvire va fi organizata la nivelul fiecarei facultati, pe terenul de sport al universitatii. Luand  în considerare aprobarea Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, numărul maxim este de 500 participanți pentru fiecare festivitate planificată. În cazul în care numărul participanților confirmați (aferent fiecarei facultăți planificate în două intervale orare) depășește acest prag, va avea loc si o a doua festivitate. Absolventul va fi însoțit la festivitatea de absolvire de maximum 2 persoane.

 

In acest sens, ii rugam pe absolventii care isi doresc sa participe la aceste festivitati sa-si exprime intentia de participare, completand formularul de la urmatorul link: https://forms.gle/B3PM7PbrjQb2c9pN6.

 

Termen de completare: 7 iulie 2020.

 

Click aici pentru programul festivitatilor. 

 

Click aici pentru programul festivitatilor pe facultati. 

 

Click aici pentru harta evenimentului.

 

PROCEDURĂ DE ACCES ÎN UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREȘTI ȘI DE PARTICIPARE LA FESTIVITĂȚILE DE ABSOLVIRE A PROMOȚIEI 2020

 

Poze de la eveniment aici! 

 

Filmarea evenimentului aici sau pe pagina noastra de Facebook

 

Amintiri din studentie - video