Renault Technologie Roumanie

Facultate > Parteneri industriali

 

Renault

Prezentare generală

 

Renault Technologie Roumanie (RTR) este centrul regional de inginerie al Grupului Renault, ce are ca responsabilitate dezvoltarea la nivel mondial a gamei Logan şi, în special, adaptarea proiectelor de vehicule şi mecanică fabricate în uzinele din regiunea Europa de Est şi zona Mediteraneană, proiecte destinate în principal acestor pieţe. 
În prezent, în jur de 2300 ingineri lucrează în cadrul RTR în trei locaţii: Bucureşti, Mioveni şi Titu, pentru proiectarea şi adaptarea modelelor gamei Dacia şi Renault pe diverse segmente de vehicule sau de mecanică. 
La Mioveni, RTR are o misiune de susţinere din punct de vedere tehnic a uzinei şi a furnizorilor săi. La Bucureşti, birourile de proiectare dezvoltă şi adaptează proiecte de vehicule pe platforma Logan pentru a răspunde în mod special aşteptărilor clienţilor din regiune.
Inaugurat pe 15 septembrie 2010, Centrul Tehnic Titu are ca misiune realizarea unei părţi din testele de vehicule şi organe mecanice concepute de birourile de proiectare ale Grupului Renault. Parte integrantă a Renault Technologie Roumanie şi a dispozitivului de inginerie al Grupului Renault din România, Titu vine în completarea centrelor de la Aubevoye şi Lardy (Franţa).
Ca mărime, Centrul Tehnic Titu este al doilea centru de încercări al Renault, cu 9 tipuri de piste (pista de viteză, şosele deformate, zona de proiecţie sub caroserie, vaduri de apă etc.), cu o lungime totală de peste de 30 km, care vor reproduce condiţii de rulare din lumea întreagă. Centrul va cuprinde şi bancuri de probe pentru vehicule întregi sau componente (de exemplu bancuri care testează etanşeitatea maşinii, rezistenţa la frig etc.)

 

RENAULT TECHNOLOGIE ROUMANIE
North Gate Business Centre
Şoseaua Pipera-Tunari nr. 2/III
077190 Voluntari, jud. Ilfov
Tel: +40 21 406 33 33
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Citeste mai multe despre Renault Technologie Roumanie

SIEMENS

Siemens

Prezentare generală

 

Cu o activitate de peste 100 de ani în România, perioadă în care a fost sinonimă cu realizări tehnice, inovație, calitate și încredere, Siemens este cea mai mare companie din Romania care deține soluții inovatoare complete în următoarele segmente de activitate: Industry, Energy, Healthcare și Infrastructure&Cities. Siemens are sediul central în București și prezență regională în Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și aproximativ 1800 de angajați.
Siemens este unul dintre principalii furnizori din lume de produse și servicii inovatoare și ecologice pentru clienţii industriali. Profunda expertiză în domeniul industrial, serviciile tehnologizate și software-ul pentru procese industriale reprezintă pârghiile utilizate pentru a mări productivitatea, eficienţa și flexibilitatea clienţilor.

 

Siemens SRL
Complex West Gate Park, Strada Preciziei, nr. 24, Corp H3, RO-062204. Sector 6, București, România
Tel.:+ 40-21-6296-400
Fax: +40-21-6296-412
http://www.siemens.com/answers/ro/ro/

Citeste mai multe despre SIEMENS

CENIT

CENIT

Prezentare generală

 

CENIT are o experiență de peste 25 de ani ca specialist de marcă în consultanță și software pentru optimizarea proceselor operaționale.

 

Încă din anul 1988 a consiliat companii din întreaga lume, ajutându-le să se dezvolte și să devină lideri în domeniul de activitate prin îmbunătățirea productivității și a gradului de competitivitate. Astăzi, este unul dintre cei mai importanți parteneri Dassault Systèmes, iar acest lucru le permite să ofere clienților cel mai vast portofoliu software CAD/CAM/CAE/PLM.

 

CENIT S.R.L.
World Trade Center, Piața Montreal Nr. 10, Intrarea F, Etaj 2, Birou 2.29 part 011469, Sector 1 București

 

)    +40 756 207 183

(    +40 314 378 303
*      This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

:    www.cenit.com

Citeste mai multe despre CENIT