13.07.2017

Competiţie deschisă - Proiecte Complexe realizate în consorţii CDI

În cadrul Programului 1, Subprogramul 1.2. Performanță instituțională - Proiecte de dezvoltare instituțională a fost lansată competiția Proiecte Complexe realizate în consorții CDI, aprobată prin Ordinul ministrului cercetării și inovării nr. 439/11.07.2017.

Termenul limită de transmitere a propunerilor de proiecte este 25 august 2017, ora 16.00. Platforma de depunere on-line a cererilor de finanţare este disponibilă la adresa: https://uefiscdi-direct.ro. Se vor lua în calcul pentru analiza eligibilităţii doar propunerile de proiecte care la termenul limită se găsesc pe platforma de depunere on-line în stare "finalizat".

Detalii privind pachetul de informații și procesul de depunere a propunerilor de proiect sunt disponibile la adresa:https://uefiscdi.ro/proiecte-complexe-realizate-in-consortii-cdi-pccdi

Persoană de contact:
Andreea Dimitriu
Telefon: 021 302 38 52
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dezbatere publică Pachet informații pentru "Premierea rezultatelor cercetării - articole"

În cadrul Programului 1. Dezvoltarea sistemului național de CDI, Subprogram 1.1 Resurse Umane este supus consultării proiectul de Pachet de informații pentruPremierea rezultatelor cercetării – articole, competiția 2017.

Propuneri/observații cu privire la conținutul documentelor se primesc până la data de 9 august 2017 pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și în CC laThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..ro.

Persoană de contact:
Lioara Dobroiu
Telefon: 021 308 05 30
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Publicare listă Proiecte de Cercetare Exploratorie acceptate la finanţare - competiţie 2016

A fost publicată lista proiectelor acceptate la finanţare pentru competiția „Proiecte de Cercetare Exploratorie” – 2016, din cadrul Programului P4 - Cercetare fundamentală și de frontieră.

Lista propunerilor de proiecte acceptate la finanțare este disponibilă la adresa:https://uefiscdi.ro/proiecte-de-cercetare-exploratorie.

Contractarea se face utilizând platforma on-line: www.uefiscdi-direct.ro/EVoC.

Persoană de contact:
Mihaela Frățilă
Telefon: 021 308 05 32
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.